JA EL TENIM AQUÍ, LA NOVENA EDICIÓ DEL NOSTRE CAMPUS, I LA TERCERA AL COLLELL !!!

Un any més, l’Escola de bàsquet del C.B. Morell tornem a organitzar diferents activitats d’estiu per donar servei als nostres jugadors i poder seguir practicant durant les vacances l’esport que més ens agrada, amb noves sorpreses, molta il·lusió, serietat, ganes de treballar i passar-ho bé.
Aquest any les activitats d’estiu segueixen amb el format dels últims anys, el Campus que organitzem a Santa Maria del Collell del 28 de juny al 4 de juliol i les estades que es faran del 6 al 31 de juliol a les nostres instal·lacions.
Del 28 juny al 4 de juliol, repetim la bona experiència dels dos últims anys al Collell, una setmana sencera de Campus, situat en un dels llocs més bonics de Catalunya, envoltat de boscos, esplanades i camps d’esport per a practicar-hi tota mena d’activitats. L’activitat principal del campus serà, com no, practicar l’esport que més els agrada als nostres nens i nenes, el bàsquet, amb entrenaments diaris orientats a la millora tècnica dels nostres jugadors. Sense deixar de banda la part lúdica, amb la realització de diferents activitats vinculades a l’esport, l’oci i l’aventura (piscina, tennis taula, karaoke, quads, rutes BTT, rocòdrom, paintball làser, parc d’aventura…). El bàsquet i la diversió seran els nostres objectius.
Al finalitzar el Campus del Collell,  les quatre setmanes següents de juliol, es comença el IX Campus El Morell, on de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores, seguirem centrant-nos amb el bàsquet com activitat principal, però també es faran altres activitats com diferents esports, jocs, competicions, piscina,… Recordem que oferim uns serveis opcionals, d’acollida i  la possibilitat de fer curs de natació per a nens/es fins els 6 anys.
Les quatre setmanes, les dividim en tres torns independents, on es podrà participar en qualsevol d’aquests. Els tres torns són:

–          1r torn:  del 6 al 10 de juliol
–          2n torn: del 13 al 17 de juliol
–          3r  torn: del 20 al 24 de juliol
–        4rt torn: del 27 al 31 de juliol

Per una informació més detallada dels preus, descomptes, dates, activitats,… us adjuntem els fulletó informatiu on podeu trobar també la butlleta d’inscripció.

Nota: (per descarregar el PDF, feu clic damunt l’enllaç amb el boto dret de ratolí i agafeu l’opció “anomena i desa la destinació”)

APUNTEU-VOS AVIAT, PLACES LIMITADES !!!

DIJOUS, 7 DE MAIG DE 2015