CB Morell - Equip Vell

CLUB BASQUET MORELL : DES DELS INICIS FINS A L’ACTUALITAT.

Un grup d’amics que fa esport, el nostre esport, de la manera més rudimentària possible, en una pista de formigó a l’aire lliure, al lloc on ara hi ha el pavelló. Aquests són els inicis del Club Bàsquet Morell.

Al 28 de Setembre de 1984, es constituí la Junta del Club, per tal de donar una empenta al bàsquet local.

Al torneig de Sant Alberto de la tardor, ja hi participaren dos equips del Morell, el Sènior i el Júnior.

L’any 1985, l’equip sènior i el júnior, disputaren alguns partits amistosos i el II Torneig d’estiu.

La temporada 85-86 entra en competició l’equip júnior del Club Bàsquet Morell. L’equip sènior ho fa a la temporada 86-87.

Després d’uns anys de parèntesi, el Club Bàsquet Morell, torna a la competició a la dècada dels 90 amb diferents equips, entre ells un de femení.

La posta en funcionament del nou Pavelló Poliesportiu Municipal, l’any 2005, va propiciar el gran renaixement del bàsquet al Morell. Des de llavors, el Club no ha parat de créixer: molts equips en competició, diferents èxits esportius i la gran importància de l’Escola d Bàsquet, ha fet que sigui un club consolidat i de prestigi a les nostres comarques.

Han passat diferents persones pel nostre Club, algunes ja no hi són. Persones anònimes a les que hem d’agrair la seva tasca i la seva dedicació. Si no hagués estat per ells no s’hauria construït aquesta comunitat. Tots i cada un d’ells han estat necessaris i imprescindibles. Persones que han deixat petjada en el nostre club i en el nostre poble.

Avui tots els que formen part del Club Bàsquet Morell, som hereus d’aquella idea i d’aquella llavor que fa #mesdetrenta anys alguns visionaris van plantar .

Un agraïment molt sincer i molt profund a tots ells.

Aquesta escola en la que ens hem convertit amb el pas dels anys , no ho és només de l’esport sinó que també és una escola de vida, amb alegries i desenganys, amb tolerància i de pluralisme. El primers alumnes, són avui els monitors que imparteixen aquests principis, per tant podem dir que el balanç és extraordinàriament positiu.

Hi ha molta gent que ha fet realitat el club, ara en som uns altres que hi donem continuïtat, el nostre desig és que quan nosaltres passem, la institució segueixi molts anys formant esportistes i al mateix temps persones, #mésenllàdelbàsquet i contribuint a fer un poble més humà a través de l’esport, un poble que estigui orgullós de ser el que volem ser.

Rosa Maria Sánchez

Presidenta

Club Bàsquet Morell

Insignia d'or - CB Morell
Club Bàsquet Morell
Club Bàsquet Morell