Informació activitats d’estiu Club Bàsquet Morell 2016

Un any més, l’Escola de bàsquet del Club Bàsquet Morell tornem a organitzar diferents activitats d’estiu per donar servei als nostres jugadors i poder seguir practicant durant les vacances l’esport que més ens agrada, amb noves sorpreses, molta il·lusió, serietat, ganes de treballar i passar-ho bé.

Aquest any les activitats d’estiu segueixen amb el format dels últims anys, el Campus que organitzem a Santa Maria del Collell del 3 de juliol al 9 de juliol i les estades que es faran del 11 al 29 de juliol a les nostres instal·lacions.

Del 3 de juliol al 9 de juliol, repetim la bona experiència dels tres últims anys al Collell, una setmana sencera de Campus, situat en un dels llocs més bonics de Catalunya, envoltat de boscos, esplanades i camps d’esport per a practicar-hi tota mena d’activitats. L’activitat principal del campus serà, com no, practicar l’esport que més els agrada als nostres nens i nenes, el bàsquet, amb entrenaments diaris orientats a la millora tècnica dels nostres jugadors. Sense deixar de banda la part lúdica, amb la realització de diferents activitats vinculades a l’esport, l’oci i l’aventura (piscina, tennis taula, karaoke, quads, rutes BTT, rocòdrom, paintball laser, parc d’aventura…). El bàsquet i la diversió seran els nostres objectius.

Al finalitzar el Campus del Collell,  les tres setmanes següents de juliol, es comença el X Campus El Morell, on de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores, seguirem centrant-nos amb el bàsquet com activitat principal, però també es faran altres activitats com diferents esports, jocs, competicions, piscina,… Recordem que oferim uns serveis opcionals, d’acollida i  la possibilitat de fer curs de natació per a nens/es fins els 6 anys.

Les tres setmanes, les dividim en tres torns independents, on es podrà participar en qualsevol d’aquests. Els tres torns són:

–          1r torn:  del 11 al 15 de juliol

–          2n torn: del 18 al 22 de juliol

–          3r  torn: del 25 al 29 de juliol

Per una informació més detallada dels preus, descomptes, dates, activitats,… us adjuntem els fulletó informatiu on podeu trobar també la butlleta d’inscripció. Cliqueu aquest link !