Tu formes part de la nostra indentitat!

Un any més, l’Escola de bàsquet del CB Morell organitza els Campus d’estiu 2019 del CB Morell. Oferim  diferents activitats per donar servei als nostres jugadors i poder seguir practicant durant les vacances l’esport que més ens agrada, amb molta il·lusió, serietat, ganes de treballar i passar-ho bé.

L’atractiu de’aquestes campus es basa en tot allò que es viu al al llarg d’aquestes estades especials. Cada pilota és un nucli de valors que impregna als participants quan es fa una cistella, una bona passada o un crit d’ànim.

Aquest és l’esperit de les activitats programades i aquesta és l’ànima de l’Escola de Bàsquet del CB Morell. El nostre marcador no compta punts, sinó que registra cada emoció viscuda per fer d’allò que vivim una victòria infinita.

Créixer en conjunt ens fa millors. Ens encantarà que viatgis amb nosaltres cap a noves metes.

¡¡Ja et pots inscriure!!

A la web ja hem publicat tota la informació detallada, pots descarregar-te el fullet informatiu o inscriure’ton-line ¡Fes clic sobre aquest enllaç!

Fullet informatiu

Fes clic al botó i descarrega’t el fullet amb tota la informació detallada dels CAMPUS 2019 en format PDF.

Formulari d’inscripció

Descarrega’t el formulari d’inscripció en format PDF per imprimir. Completa’l i presenta-ho tu mateix a la seu del club.

Inscripció On-Line

Inscriu-te ara mateix !! Fes clic al botó i omple el formulari On-Line amb totes les dades. Et portarà només un moment.