¡¡Ja tenim els campus d’estiu organitzats!!

Un any més, l’Escola de bàsquet del CB Morell tornem a organitzar diferents activitats d’estiu per donar servei als nostres jugadors i poder seguir practicant durant les vacances l’esport que més ens agrada, amb noves sorpreses, molta il·lusió, serietat, ganes de treballar i passar-ho bé.

Com els quatre últims anys,  realitzem una setmana sencera de Campus al Collell, situat en un dels llocs més bonics de Catalunya, envoltat de boscos, esplanades i camps d’esport per a practicar-hi tota mena d’activitats. L’activitat principal del campus serà, com no, practicar l’esport que més els agrada als nostres nens i nenes, el bàsquet.

Amb entrenaments diaris orientats a la millora tècnica dels nostres jugadors i sense deixar de banda la part lúdica, amb la realització de diferents activitats vinculades a l’esport, l’oci i l’aventura (piscina, tennis taula, karaoke, quads, rutes BTT, rocòdrom, paintball laser, parc d’aventura…). El bàsquet i la diversió seran els nostres objectius.

En finalitzar el Campus del Collell, es comença el XII Campus El Morell, en el qual seguirem centrant-nos en el bàsquet com activitat principal, però també es faran altres activitats com diferents esports, jocs, competicions, piscina. Recordem que oferim uns serveis opcionals, d’acollida i  la possibilitat de fer curs de natació per a nens/es fins els 6 anys.

I abans de començar l’escola, repetim la bona experiència que vam tenir l’any passat amb la 3a. edició de l’Aftersummer Campus, que dividit en dos torns, ens ajudarà a preparar i afrontar una nova temporada.

¡¡I també ja et pots inscriure!!

A la web ja hem publicat tota la informació detallada, pots descarregar-te el fullet informatiu o inscriure’t on-line ¡Fes clic sobre aquest enllaç!

“Totes aquelles experiències que compartim ens ajuden a ser millors persones. Sumem visions de joc, combinen virtuts, ens repartim el pes dels mals moments i multipliquem per 6,25 cada cop que ho passem bé! L’atractiu d’aquests campus es basa en tot allò que es viu al llarg d’aquestes estades especials.
Cada pilota és un nucli de valors que impregna als participants quan es fa una cistella, una bona passada o un crit d’ànim.
Aquest és l’esperit de les activitats programades i aquesta és l’ànima de l’Escola de Bàsquet del CB Morell. El nostre marcador no compta punts, sinó que registra cada emoció viscuda per a fer d’allò que vivim una victòria infinita. Créixer en conjunt ens fa millors. Ens encantarà que viatgis amb nosaltres cap a noves metes!”